ірина славінська історії талановитих людей

Ірина Славінська. «Історії талановитих людей» — продовження популярної серії «Теплі історії», майже всі книжки якої стали українськими бестселерами. Авторка розмовляла з кожним героєм і з кожною героїнею, визбирувала історії та цікаві зізнання. У результаті їй вдалося зберегти звучання голосів талановитих людей, які поділилися своїми досвідами. Водночас це живе мовлення вона трохи «фікціоналізувала», дещо підкресливши драматургію життєвих подій, адже іноді потрібен погляд збоку, щоби помітити внутрішню логіку та зв’язки між ніби випадковими збігами обставин. Що в цій книжці?


Наступного тижня на полицях книгарень з’явиться нова книжка нашого літературного оглядача Ірини Славінської "Історії талановитих людей". У цій книжці Ірина зібрала розповіді про тих, хто її надихає: Юрія Андруховича, Ларису Денисенко, Ірену Карпу, Катерину Ботанову, Ольгу Герасим’юк, Андрія Куликова, Івана Леньо, Сергія Лещенка, Юрія Макарова, Мар’яну Садовську та Наталку Сняданко. Усі розповіді доволі різні: про пошуки себе, боротьбу зі страхами, долання перешкод.


С47 Історії талановитих людей/Укладачка І. Славінська. – К.: Брайт Стар Паблішинг, 2014.— 136 с. ISBN 978-966-2665-35-2. «Історії талановитих людей» – продовження популярної серії «Теплі історії», майже всі книжки якої стали українськими бестселерами. Що в цій книжці? Життєві історії людей, яких ми знаємо і любимо. УДК 821.161.2-92-91-94 ББК 84(4Укр)6-4-9. Ця книга не може бути використана повністю або частково в будь-якому вигляді без письмової згоди видавця. Літературно-художнє видання Історії талановитих людей. Фото, які використовуються у книзі, люб’язно надані самими героями.


Ірина Славінська - журналістка, літературна оглядачка "Української правди" та журналу "ШО", колумністка українського Elle, а ще автор книги, яку я тримаю у руках. За словами автора її улюбленний жанр роботи - інтерв'ю. "Історії талановитих людей" - плід ось такої любові до діалогів із цікавими співрозмовниками та одна з найцікавіших пригод, у які вона вв'язувалася. Що ми знаємо про відомих людей, наших сусідів чи коллег? Напевно, кожній людині є чого розповісти цікавого, треба тільки хотіти слухати, розмовляти, ставити запитання, адже кожна доля, кожна н.


Весною 2015 року випустила другі «Історії талановитих людей» також про 11 відомих українців та українок[9][10] («Брайт Стар Паблішинг»). Ірина Славінська — авторка французького перекладу проєкту «Богдан-Ігор Антонич: Назавжди» (гурт «Тельнюк: Сестри»). Переклала з французької книгу Робера Мюшамбле «Оргазм і Захід: історія задоволення від 16 століття до наших днів» («Темпора», 2011), а також книгу «Допінґ духу» Сьорана («Грані-Т», 2011).[2] Останній переклад у 2012 році отримав спеціальну відзнаку від журі премії «Сковорода».[11].


Public. · Hosted by Ірина Славінська. clock. Tuesday, 27 May 2014 at 18:00 UTC+03.


І ще наголошу – книжка називається «Історії талановитих людей», і очевидно, що талановитих людей набагато більше, ніж є в змісті першої частини. Тож я сподіваюся продовжити займатися збиральництвом. – Так яка аудиторія цих текстів? – Думаю, що це може бути будь-хто. Я справді не знаю, хто там “цільова аудиторія”. Припускаю, що читачі “Історій” – це люди, котрі цікавляться не тільки самими собою. – Скільки книжка «віджирає» часу Ірини Славінської, яка, в принципі, на незайнятість не скаржиться? – Ця книжка мала зайняти півтора місяці мого часу – я написала розклад роботи, робила записи, їх мені розшифровували, я переписувала тексти начисто, віддавала на авторизацію… Графіку дотримувалася, одним словом.


Видавництво: Брайт Букс Серія книг: Теплі історії Мова: Українська Рік видання: 2014 Укладач: Ірина Славінська Кількість сторінок: 136 с. (ілюстрації). "Історії талановитих людей" - продовження популярної серії "Теплі історії", майже всі книжки якої стали українськими бестселлерами. Що в цій книжці? Життєві історії людей, яких ми знаємо і любимо. Юрій Андрухович Катерина Ботанова Ольга Герасим'юк Лариса Денисенко Ірена Карпа Андрій Куликов Іван Леньо Сергій Лещенко Юрій Макаров Мар'яна Садовська Наталка Сняданко. Книга у ідеальному стані, зберігалася в обкладинці,.


Чудова книга Ірини Славінської «Історії талановитих людей» - це збірка оповідей, що стали популярними завдяки легкому та захоплюючому стилю написання. Авторка пише про тих, хто є тримачем сучасного мистецького світу України. Відомі літератори, митці, телеведучі, співаки і співачки: Юрiй Андрухович, Катерина Ботанова, Ольга Герасим’юк, Лариса Денисенко, Iрена Карпа, Андрiй Куликов, Iван Леньо, Сергiй Лещенко, Юрiй Макаров, Мар’яна Садовська, Наталка Сняданко.


Історії талановитих людей» ➦ Ірини Славінської в інтернет магазині BIZLIT ►Дешевше не знайдеш! ◄ Безкоштовна доставка від 1000 грн. ✍️ Реальні відгуки 💰 Краща ціна ☎️ (099) 562-25-63. Опис книги Теплі історії. Історії талановитих людей. «Історії талановитих людей» – продовження популярної серії «Теплі історії», майже всі книжки якої стали українськими бестселерами. Що в цій книжці? Життєві історії людей, яких ми всі знаємо і любимо: Юрiй Андрухович Катерина Ботанова Ольга Герасим’юк Лариса Денисенко Iрена Карпа Андрiй Куликов Iван Леньо Сергiй Лещенко Юрiй Макаров Мар’яна Садовська Наталка Сняданко.


Історії талановитих людей. Ірина Славінська. Літературна оглядачка "Української правди" та співзасновниця "Громадського Радіо" Ірина Славінська випустила дві частини «Історій талановитих людей». На відміну від Терен і Стасіневича, які своїми героями обирали письменників та людей літературного кола, Славінська звернула увагу на журналістів. Серед одинадцяти героїв – п’ять журналісти, і то які! Катерина Ботанова, Ольга Герасим’юк, Сергiй Лещенко, Юрiй Макаров та Андрiй Куликов. «Історії талановитих людей» – розмови з людьми, які досягли успіху у своїй сфері діяльності, живі історії про пошуки себе, боротьбу зі страхами та про подолання перешкод. Купити. Табу.


«Теплі історії талановитих людей» – продовження популярної серії «Теплі історії», майже всі книжки якої стали українськими бестселерами. Що в цій книжці? . У результаті їй вдалося зберегти звучання голосів талановитих людей, які поділилися своїми досвідами. Водночас це живе мовлення вона трохи «фікціоналізувала», дещо підкресливши драматургію життєвих подій, адже іноді потрібен погляд збоку, щоби помітити внутрішню логіку та зв’язки між ніби випадковими збігами обставин.


Опубликовано: 2014-06-28 Продолжительность: 58:25 Галерея-книгарня «Чорна ящірка» запрошує на презентацію книги «Історії талановитих людей» — без сумніву, найціннішої книги в жанрі авторського інтерв'ю за останній час. Презентує книгу авторка — знана літературна оглядачка та журналістка Ірина Славінська. Що в цій книжці? Життєві історії людей, яких ми всі знаємо і любимо: Юрiй Андрухович Ольга Герасим'юк Лариса Денисенко Iрена Карпа Сергiй Лещенко Юрiй Макаров та багато інших. Авторка розмовляла з кожним героєм і з кожною героїнею, визбирувала історії та цікаві зізнання. У результаті.


«Історії талановитих людей» – продовження популярної серії «Теплі історії», майже всі книжки якої стали українськими бестселерами. Що в цій книжці? . У результаті їй вдалося зберегти звучання голосів талановитих людей, які поділилися своїми досвідами. Водночас це живе мовлення вона трохи «фікціоналізувала», дещо підкресливши драматургію життєвих подій, адже іноді потрібен погляд збоку, щоби помітити внутрішню логіку та зв”язки між ніби випадковими збігами обставин. Завантаження коментарів. Ірена Славінська. Ірина Славінська - журналістка, літературна оглядачка "Української правди" та журналу "ШО", колумністка українського Elle. Улюбленний жанр роботи - інтерв"ю. Популярні в розділі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз робочий зошит фінансова грамотність 6 клас

решебник по экзаменационному сборнику по математике 9

ядс 2 клас зошит відповіді большакова