контрольні роботи з природознавства 4 клас материки

четвер, 25 січня 2018 р. Контрольна робота №4 з теми "Природа материків" 4 клас. Діти!Готуємось до контрольної роботи.Успіхів вам! _ Контрольна робота № 4. з природознавства. 4 клас. Варіант 1. 1. Материк – це … а) велика ділянка землі, що з усіх боків. омивається водою; б) невелика ділянка суходолу, що з усіх боків омивається водою; в) ділянка суходолу, яка омивається з трьох боків водою. 2. Скільки материків на Землі? а) 4; б) 5; в) 6. 3.Одночасно омиває береги Африки, Євразії, Австралії і Антарктиди. океан: а) Тихий; б) Індійський; в) Атлантичний. 4.Встанови відповідність: матер.


Просмотр содержимого документа «Контрольна робота "Материки і океани". Природознавство. 4 клас.» Контрольна робота № 3. з теми «Материки і океани». 1 варіант. 1. Материк – це … 1б. а) велика ділянка землі, що з усіх боків омивається водою; б) невелика ділянка суходолу, що з усіх боків омивається водою; в) ділянка суходолу, яка омивається з трьох боків водою. 2. Світовий океан утворюють ?


Головна » Початкова школа » 4 клас » Контрольні роботи » Природознавство 4 кл. Контрольна робота № 4. Материки. Природознавство 4 кл. Контрольна робота № 4. Материки. Опубліковано admin Суб, 02/18/2017 - 22:10. Природознавство 4 кл. Контрольна робота № 4. Материки. Скачати в архіві.


Головна » 2018 » Березень » 11 » Контрольна робота з природознавства № 5 за темою «Природа материків та океанів: Австралія, Антарктида», 4 кл. 20:55. Контрольна робота з природознавства № 5 за темою «Природа материків та океанів: Австралія, Антарктида», 4 кл. 1. Найвищий і найхолодніший материк Землі. а) Австралія; б) Антарктида; в) Євразія. Найменший, найсухіший і найвіддаленіший від інших материк Землі. а) Австралія; б) Антарктида; в) Африка. 2. На якому материку люди постійно не живуть? а) Африка; б) Австралія; в) Антарктида. На якому материку розміщена одна країна? а) Африка; б) Австралія;.


Контрольна робота №3. «Материки та океани» Прізвище_. І варіант. 1. Великі ділянки суші , оточені з усіх боків водою, називаються. А півостровами Б державами В островами Г материками 2. Світовий океан утворюють: А океани Б моря та океани В моря Г річки та озера. 3. Який з материків найбільше населений ? А Африка Б Австралія В Євразія Г Антарктида. Атлантичний океан Тихий океан Північний Льодовитий океан Індійський океан. 5. З’єднай назву материка із назвою півкулі ,в якій він знаходиться. Африка Північна Америка Євразія. Східна півкуля. Західна півкуля. Австралія Антарктида Південна Америка 6. Познач на карті півкуль материки.


Відповіді до посібника 4 клас Природознавство Жаркова Тематичний контроль, Підручники і посібники, 2018 рік. Робота 3. ПРИРОДА МАТЕРИКІВ І ОКЕАНІВ. Варіант 1. 1. Найтеплішим океаном Землі є А Індійський. 2. Найбільшим за площею океаном Землі є Б Тихий. 3. Люди, які мають жовтувате забарвлення шкіри і вузький розріз очей, належать до Б монголоїдної раси. 4. З’єднай лініями назви океанів з їх природними умовами. РИС. 5. Запиши назви тварин, що живуть в Індійському океані.


Контрольна робота № 3 з природознавства 4 клас. 20.03.2016, 13:47. Контрольна робота № 3. Варіант І. 1. Материк – це … 1б. а) велика ділянка землі, що з усіх боків омивається водою; б) невелика ділянка суходолу, що з усіх боків омивається водою; в) ділянка суходолу, яка омивається з трьох боків водою. 1б. а) Атлантичний б) Тихий в) Індійський. 3. Який з материків заселений найбільше? а) Америкаб) Австраліяв) Євразія1б. 4. На якому материку розташована найбільша пустеля світу? а) Африкаб) Австраліяв) Антарктида1б. 5. Підкресли назви материків, які розташовані в Західній півкулі Землі: Австралія, Антарктида, Південна Америка, Євразія, Африка, Північна Америка.


- МАТЕРИКИ ТА ОКЕАНИ - ПРИРОДОЗНАВСТВО 4 клас конспекти уроків - містить орієнтовне календарне планування та розробки уроків природознавства в 4-му класі, складені відповідно до вимог оновленої навчальної програми (у редакції 2014 р.) за підручником І. В. Грущинської. Тема 3. материки та океани. Зустріч 40. Перевір свої досягнення: що ти знаєш про природу материків і океанів? Мета: узагальнити, систематизувати та перевірити знання учнів за розділом «Природа материків і океанів»; розвивати пам'ять, мислення; виховувати культуру оформлення письмових робіт. Хід уроку. I. ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ МОМЕНТ.


Схожі публікації. Контрольна робота №3. «Природа материків і океанів». Календарне планування з природознавства на 2016-2017 н.р. з оновленими змінами. Проект-презентація «Океани Землі» 4 клас. Урок природознавства 4 клас. Урок природознавства "Який океан найменший?" 4 клас. Предмети. Українська мова (6635).


Контрольна робота з природознавства "Природа материків і океанів". Дата_ Прізвище та ім’я учня_. Контрольна робота № 3. Природа материків та океанів. Варіант І. 1. Материк – це … 1б. а) велика ділянка землі, що з усіх боків омивається водою; б) невелика ділянка суходолу, що з усіх боків омивається водою; в) ділянка суходолу, яка омивається з трьох боків водою. Цей материк розташований у північній півкулі та знаходиться у всіх теплових поясах Землі. Включає дві частини світу та є найбільшим континентом світу.


Перевірні роботи. Математика. Природознавство. 4 клас. Підсумковий тест із теми «Океани Землі». Прізвище_. 1. Скільки океанів є на нашій планеті? а) 4; б) 3; в) 6. 2. Найхолодніший і найменший за розмірами: а) Індійський; б) Північний Льодовитий; в) Тихий океан. 3. Яку користь приносить Світовий океан? а) дає нафту і сіль; б) приносить дощі і бурі; в) дає кисень і обігріває планету. 4. Скільки видів рослин і тварин живе в морях і океанах? а) 1 тис.; б) 100 тис.; в) 10 тис.


Контрольна робота №4 з природознавства. 4 клас Образованиеdoc46 Кб. Сучасні дослідження Антарктиди Презентации по географииppt533 Кб. Образна назва Антарктиди Школьные материалыdocx14 Кб. Збірка таблиць океани і материки Геология и географияdocx23 Кб. Сервис публикации документов Как работает сервис. загрузить документ.


Материки. Океаны" 4 класс. ×. Код для использования на сайте . 5. На каком материке разместились две части света? а) Северная Америка; в) Австралия; б) Африка; г) Евразия; в) Южная Америка; д) Австралия. 6. Какой океан омывает все материки, кроме Африки? а) Северный Ледовитый; в) Атлантический; б) Тихий; г) Индийский.


Опис:Збірник задач і контрольних робіт. показати обкладинку. ГДЗ Географія 9 клас. Автори:В. М. Бойко, І. Л. Дітчук. Рік:2017. Опис:Зошит для практичних робіт. показати обкладинку. ГДЗ Біологія 7 клас. Автори:В. І. Соболь. Рік:2015. Опис:Робочий зошит. показати обкладинку. ГДЗ Фізика 7 клас. Автори:В. Г. Бар’яхтар, Ф. Я. Божинова, С. О. Довгий. Рік:2015. показати обкладинку. ГДЗ Англійська мова 4 клас. Автори:Naomi Simmons. Рік:2019. Опис:Family and Friends 4 workbook 2nd edition. показати обкладинку. ГДЗ Фізика 8 клас. ГДЗ. 4 клас. Природознавство. Гілберг 2015. Природа материкiв I океанiв.


природознавство. КОНТРОЛЬНА РОБОТА. «Природа материків і океанів» 4 клас. 2 варіант. 1. Який із океанів найменший? . КОНТРОЛЬНА РОБОТА. «Природа материків і океанів» 4 клас. 1 варіант. 1. Який із океанів найбільший і найглибший? . Контрольна робота з теми «Рослини» 3 клас. І варіант. 1. До хвойних рослин належать .

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз робочий зошит фінансова грамотність 6 клас

решебник по экзаменационному сборнику по математике 9

ядс 2 клас зошит відповіді большакова