контрольна робота елементи комбінаторики теорії ймовірностей і математичної статистики

Контрольна робота 11 клас "Елементи комбінаторики, теорії ймовірностей і математичної статистики".Метою роботи є контроль знань, умінь і навичок учнів з даної теми, використання їх на практиці, стимулювання навчальної діяльності учнів, формування у них прагнення до самоосвіти. Конспект на урок Математика скачати.


Контрольна робота-Вища математика, теорія ймовірностей, диф. рівняння. Приклади розв'язування задач.Підготовка до ЗНО. Оскільки події незалежні то ймовірність навмання витягнути 2 білі кульки рівна добутку ймовірностей Через формули комбінаторики дана задача може бути розв'язана наступною залежністю Відповідь:1/36. Приклад 3. Дано вибірку: 3; 8; 5; 3; 6; 8; 9; 2; 8; 10. Знайдіть її моду, медіану і середнє значення. Розв'язання: Упорядкуємо вибірку в порядку зростання 2;3; 3; 5; 6;8; 8; 8;9; 10. Мода рівна значенню, яке має найбільшу частотність в вибірці. В заданому прикладі 8 зустрічається тричі, тому мода рівна 8. Медіана розбиває кількість елементів вибірки пополам.


Курси Середня та старша школа Математика. 11 клас Контрольна робота № 3. Елементи комбінаторики, теорії ймовірностей і математичної статистики. 2397. Контрольна робота № 3. Елементи комбінаторики, теорії ймовірностей і математичної статистики. Контрольна робота № 3. Елементи комбінаторики, теорії ймовірностей і математичної статистики. Час: 00:03/00:40:00. Питання: 0/9. Контрольна робота № 3. Елементи комбінаторики, теорії ймовірностей і математичної статистики. Закрити. (098) 037-54-68 (057) 719-48-65 (066) 546-53-75.


Елементи математичної статистики. 7. Графічні та числові характеристики вибіркового розподілу. Елементи комбінаторики. Правила додавання і множення в 1 комбінаториці. Перестановки, розміщення і комбінації без. повторень і з повтореннями. Теорія ймовірностей і математична статистика.- Львів: В-во “Львівська політехніка”, 2012. – 340 с. 2. Бобик О.І., Берегова Г.І., Копитко Б.І. Теорія ймовірностей і математична статистика. – Київ.: Видавничий дім “Професіонал”, 2007.


Основи комбінаторики, теорії ймовірностей - Тематичні контрольні роботи. Варіант 1№ 1-9. Варіант 2№ 1-9.


Комплексна контрольна робота. з навчальної дисципліни «Теорія ймовірності та математична статистика». для студентів спеціальності. «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж». Викладач. _ Поперечнюк Л.М. Критерії оцінки. Комплексна контрольна робота з «Теорії ймовірності та математичної статистики» складається з 30 варіантів, що містять по два письмові завдання (одне завдання - тести і одне задача). ККР дає можливість оцінити не лише засвоєння теоретичного матеріалу, а також вміння аналізувати і використовувати набуті знання при вирішенні практичних завдань. Термін виконання завдань – 1 академічна година.


Контрольна робота. Тест для учнів 9 класу розрахований на перевірку знань з теми: "Основи комбінаторики, теорії ймовірностей та статистики". Інструкція до тесту. завдання тесту містять задачі на знання основних правил комбінаторики (правила суми і добутку), означення ймовірності, поняття вибірки, центральних тенденцій вибірки.


№8. (3 бали). Розв’язати рівняння. Контрольна робота: «Елементі теорії ймовірностей і математичної статистики». ІІ варіант. №1. (1 б.) На чотирьох однакових картках написані букви А, К, П, Р. Яка ймовірність того, що випадковим чином розкладені картки в ряд дадуть слово КАРП? . 1 не зеленою А 0,4. 2 білою або синьою Б 0,8. 3 не білою і не червоною В 0. 4 блакитною Г 0,6. Д 1.


Елементи комбінаторики, початки теорії ймовірностей та елементи статистики. Методи ощадного використання енергії --Контроль знань із Основ енергоефективності --ЛПР з Основ енергоефективності --Конспекти до предмету --Енергозберігаючі відновлювальні джерела теплопостачання --Енергозбереження Табличні дані --Міжнародна система одиниць фізичних величин СІ --Математика ---Таблиця квадратів чисел від 1 до 100.


Розробка уроку з алгебри, 11 клас. “Елементи комбінаторики, теорії ймовірностей та математичної статистики”. Автор: учитель Долгих Тетяна Олександрівна. Даний урок розроблено мною із використанням такого виду інноваційної технології , як предметно – зорієнтований, використавши один із елементів технології , а саме ігрову. Я прагнула створитиумови для повного індивідуального розвитку дитини, актуалізацію можливостей дитини. Хочу навести слова Венера “Якщо ми хочемо, щоб дитина щось засвоїла , то потрібно це втілити в діяльність самої дитини”. Пропоную розробку уроку математики. Тема: елементи к.


Розробка уроку з алгебри, 11 клас. “Елементи комбінаторики, теорії ймовірностей та математичної статистики”. Автор: учитель Долгих Тетяна Олександрівна. Даний урок розроблено мною із використанням такого виду інноваційної технології , як предметно – зорієнтований, використавши один із елементів технології , а саме ігрову. Я прагнула створитиумови для повного індивідуального розвитку дитини, актуалізацію можливостей дитини. Хочу навести слова Венера “Якщо ми хочемо, щоб дитина щось засвоїла , то потрібно це втілити в діяльність самої дитини”. Пропоную розробку уроку математики. Тема: елементи к.


Контрольна робота З дисципліни: Теорія ймовірностей та математична статистика Прізвище,ім’я, по-батькові студента Данiщук Мирослава Евгенiївна. Название: Теорія ймовірності та її застосування в економіці Раздел: Рефераты по математике Тип: контрольная работа Добавлен 16:13:07 26 декабря 2010 Похожие работы Просмотров: 338 Комментариев: 12 Оценило: 2 человек Средний балл: 5 Оценка: неизвестно Скачать. Контрольна робота. З дисципліни: Теорія ймовірностей та математична статистика. Прізвище,ім’я, по-батькові студента. Данiщук Мирослава Евгенiївна.


План-конспект уроку з мультимедійною підтримкою, навчальна мета якого – повторити, систематизувати та узагальнити знання основних видів сполук та правил і формул комбінаторики, основних понять теорії ймовірностей та елементів математичної статистики; систематизувати вміння застосовувати набуті знання до розв’язування задач, передбачених програмою ЗНО з математики.


Контрольна робота . Теорія ймовірності. Елементи комбінаторики. Математична статистика. posibnyky.vntu.edu.ua/t_i/13.htm. Варіант 1. 9.На кожній із чотирьох однакових карток записано одну із літер: А, В, К, С. Яка ймовірність того, що картки, навмання розкладені в рядок, утворять слово КВАС? 10.Стрілець тричі стріляв у ціль. Нехай подія Аі полягає у влученні в мішень при і-му пострілі (і = 1, 2, 3). Виразіть через події А1, А2, А3 наступну подію В: влучення відбулося при трьох пострілах. Яка ймовірність цієї події, якщо ймовірність влучення у мішень 0,9? 11. Монета підкидається тричі.


Теорія ймовірностей і математична статистика. Харків 2018. Міністерство освіти і науки україни національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». Практикум містить основи теорії ймовірностей і математичної статистики, включаючи випадкові події, елементи комбінаторики, визначення імовірностей та теореми про них, випадкові величини, їх закони розподілу, системи випадкових величин, функції випадкових величин, граничні теореми теорії ймовірностей, елементи математичної статистики, емпіричні та теоретичні функції розподілу, точкові та інтервальні оцінки, критерії згоди Пірсона та Колмогорова, метод найменших квадратів.


Главная » Файлы » Алгебра(контрольні) » 11 клас. Контрольна робота №4 "Елементи теорії ймовірностей та математичної статистики". 404. Це помилка. На цьому сервері не знайдено запитану URL-адресу. Це все, що нам відомо. Пошук файлу. Залишилось. 1. секунд. Скачать с сервера (22.0 Kb).


Тема. Контрольна робота з теми "Елементи теорії ймовірності та математичної статистики". Мета. Перевірити знання, уміння і навички учнів з теми. Здійснити тематичний контроль знань. Тип уроку. Перевірки знань. План уроку. І Організаційний момент. ІІ. Контрольна робота. Варіант І. 1. На шкільному вечорі присутні 30 учнів 10 класу і 20 учнів 11 класу. Яка ймовірність того, що учень, з яким ви розмовляєте, навчається в 10 класі? (2 б) 2. Скільки різних парних чотирицифрових чисел можна скласти із цифр: 1,3,5,7,0, якщо цифри в числі не повторюються?(2 бали) 3. Скількома способами можна о.


Теорія ймовірностей та математична. Статистика. Навчальний посібник. Львів 2017. Приклад 1.6. Чотирнадцять варіантів контрольної роботи написані на окремих картках і випадково розподіляються серед 12 здобувачів освіти, які сидять в одному ряду. Кожний здобувач освіти отримує одну картку. Знайти ймовірність того, що варіанти 1 і 2 не будуть використані. Розв’язання. Маємо експеримент з розподілу 14 карток серед 12 здобува-чів освіти. Результатами експерименту є впорядковані (за здобувачами освіти) набори розданих 12 з 14 варіантів контрольних робіт. У цьому разі елементарні події відрізняються одна від одної не лише номерами варіантів, що розподіля-ються серед здобувачів ос.


Теорія ймовірностей. Елементи комбінаторики. Контрольна робота. Алгебра і початки аналізу 11. Опубліковано: пволексійович Вт, 2017-03-14 17:59. Контрольні роботи. Елементи комбінаторики, початки теорії ймовірностей, елементи статистики. Світова література. Контрольна робота. 9 клас. Світова література. Контрольна робота. 8 клас. Отримати сертифікат.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз робочий зошит фінансова грамотність 6 клас

решебник по экзаменационному сборнику по математике 9

ядс 2 клас зошит відповіді большакова