контрольна робота математика 2 клас

9 тематичних контрольних робіт з математики для 2 класу, які містять по 4 завдання та 1 – додаткове завдання з перевірки сформованості навичок усних обчислень (для двох варіантів) надасть можливість учителю швидко і якісно перевірити знання, вміння та навички учнів під час обчислення математичних виразів та під час розв'зування задач.. Конспект на урок Математика скачати.


Контрольна робота №8. Арифметичні дії множення та ділення. Таблиця множення і ділення числа 9 і 10. Завантажити: Контрольні роботи з математики для 2 класу + Сертифікат (Розмір: 316.7 KB, Завантажень: 27019). Теґи. 2 клас. Математика. Шкільне життя Follow on Twitter Send an email 31.07.2017. 61 942. Facebook Twitter WhatsApp Telegram Viber Надіслати електронною поштою Надрукувати.


Инфоурок › Начальные классы ›Конспекты›Контрольні роботи з математики для 2 класу. Контрольні роботи з математики для 2 класу. Скачать материал. Выберите документ из архива для просмотра: 19.02 КБ к.р. 1 матем.docx. 13.83 КБ к.р.№3 математика.docx. 13.52 КБ контрольна робота 2 матем.docx. 14.42 КБ матем к.р.4.docx. Выбранный для просмотра документ к.р. 1 матем.docx.


Контрольные работы для 2 класса УМК "Школа России". Конторольные работы по математике 4 класс по программе Школа России. Все задания в контрольных работах подобраны в соответствии изучаемому материалу, от простого к сложному.. Контрольные работы по математике 3 класс. Контрольные работы по математике. 3 класс. Контрольная работа по математике,3 класс,1 полугодие(программа "Школа России"). Цель работы проверить уровень усвоения изученного материала за 1 полугодие.. Контрольные работы по математике 3 класс. Примерные контрольные работы по математике по УМК "Перспективная начальная школа". Мне нравится. Поделиться


Контрольна робота № 2 Повторення таблиць додавання і віднімання. Задачі на дві дії. Вирази з дужками. Контрольна робота № 3 «Усне додавання і віднімання двоцифрових чисел з переходом через розряд» Контрольна робота № 4 «Арифметичні дії множення та ділення. Таблиці множення і ділення числа 2» Контрольна робота № 5 Тема «Множення числа 2,3 і ділення на 2,3» Скачати в архіві. Контрольні роботи з математики 2 клас. Опубліковано admin Чтв, 02/09/2017 - 17:28. Контрольна робота № 2 Повторення таблиць додавання і віднімання. Задачі на дві дії. Вирази з дужками. Контрольна робота № 3 «Усне додавання і віднімання двоцифрових чисел з переходом через розряд».


2. Контрольна робота з математики №2. 2 клас. I семестр. Нова програма. 3. Контрольна робота з української мови. Мовна тема №1 "Звуки, букви, склад, наголос". 2 клас. I семестр. Нова програма. 4. Контрольна робота з математики №3. 2 клас. I семестр. Нова програма. 5. Готуємось до семестрової Контрольної роботи з математики. 2 клас. I семестр. Нова програма. 6. Семестрова Контрольна робота з математики. 2 клас. I семестр. Нова програма. 7. Готуємось до Контрольної роботи з математики №1. 2 клас. II семестр. Нова програма. 8. Контрольна робота з математики №1. 2 клас. II семестр. Нова .


Контрольна робота з математики 2. І варіант 1. Встав необхідний знак ( < = > ). 7 дм … 27 см 2. Знайди різницю 14 – а, якщо а=7. 3. Побудуй прямокутник зі сторонами 5 см і 2 см. Знайди периметр цього прямокутника. 4. Першого дня в магазині продали 6 кг печива, а другого дня – на 3 кг більше. Скільки кг печива продали за два дні?


Посібник містить зразки орієнтовних тематичних контрольних робіт різних типів для учнів 2-го класу з математики, української мови, літературного читання, природознавства. Усі тематичні контрольні роботи 2-й клас - 2018. Вступ. Сутність компетентнісно орієнтованих завдань. Тематичні контрольні роботи. Математика. Комбінована контрольна робота з математики № 1. УЗАГАЛЬНЕННЯ І СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ ЗА 1-Й КЛАС. Тестова контрольна робота з математики № 1. УЗАГАЛЬНЕННЯ І СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ ЗА 1-Й КЛАС.


Контрольна робота №5 Варіант І. 1.Задача. Купили 5 шоколадок по 2 грн. і тортик, який коштує 18 грн. 5.Завдання*. Порівняй суму і добуток поданих чисел: 4 і 4, 8 і 2, 6 і 2. Контрольна робота №5 Варіант ІІ. 1.Задача. Посадили 2 ряди троянд по 7 кущів у кожному і 5 кущів бузку.


У посібнику подано зразки самостійних та конт-рольних робіт з математики для учнів 2-х класів відповід-но до вимог нової навчальної програми МОН України та підручника “Математика. 2 клас” (автори: Рівкінд Ф.М., Оляницька Л.В.). УДК 51.372.47 ББК 74.262.21я71. Охороняється законом про авторське право. Математика Самостійні та контрольні роботи. 2 клас. Головний редактор Богдан Будний Редактор Любов Левчук. Обкладинка Аліни Воронкової Комп’ютерна верстка Олени Захарійчук.


Математика 2 клас. Контрольна робота №1 І варіант. 1. Математичний диктант (за вибором вчителя) 2. Задача На ялинці висіло 16 червоних кульок, зелених – на 11 кульок більше, ніж червоних, а жовтих – на 13 кульок більше, ніж зелених. Скільки зелених кульок висіло на ялинці? 3. Приклади. Письмово: 51 – 24. Усно: 52 + 29. 40 – 7. 60 – 13.


Контрольні роботи. Контрольна робота з математики № 1 з теми «Узагальнення і систематизація навчального матеріалу за 1 клас»(2 клас). Орієнтовна контрольна робота № 2 з математики з теми«Додавання і віднімання чисел з переходом через десяток у межах 20» ( 2 клас). Орієнтовна контрольна робота № 3 з математики з теми « Додавання і віднімання з переходом через десяток в межах 20» (2 клас). Орієнтовна контрольна робота № 4 з математики з теми «Складена задача» (2 клас). Орієнтовна контрольна робота з математики № 5 з теми «Додавання і віднімання з переходом через розряд в межах 100».


Контрольная работа №4 Вариант 2. 1. Реши задачу На новогоднюю ѐлку повесили 11 шаров, сосулек – на 4 меньше, чем шаров, а шишек столько, сколько шаров и сосулек вместе. Сколько шишек повесили на ѐлку? . Контрольная работа № 8. Вариант 2. Сколько чашек на 3 столах, если на каждом стоят по 8 чашек? 2. Замени умножение сложением и вычисли значение произведений.


Об’єктами перевірки й оцінювання навчальних досягнень учнів із математики є складники предметної компетентності: знання, уміння та навички, здатність їх застосовувати в навчальних і життєвих ситуаціях. Контроль навчальних досягнень рекомендується здійснювати поточними перевірки (1-4-й класи) та тематичними перевірками (2-4-й класи).


Контрольные работы по математике во 2 классе. Государственное бюджетное образовательное учреждение Средняя общеобразовательная школа №2 с. Обшаровка Приволжского района Самарской области. Контрольныеработыпоматематике во 2классе по программе. Читать еще.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз робочий зошит фінансова грамотність 6 клас

решебник по экзаменационному сборнику по математике 9

ядс 2 клас зошит відповіді большакова